ترجمه مقاله مدیریت ریسکمالی برای فناوری یکپارچه جدید در انرژی بابرنامه ریزی براساس عدم قطعیت

ترجمه مقاله مدیریت ریسکمالی برای فناوری یکپارچه جدید در انرژی بابرنامه ریزی براساس عدم قطعیت ترجمه مقاله مدیریت ریسکمالی برای فناوری یکپارچه جدید در انرژی بابرنامه ریزی براساس عدم قطعیت

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1306 KB

تعداد صفحات : 18

بازدیدها : 172

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 14500 تومان

خرید این فایل

ترجمه مقاله مدیریت ریسکمالی برای فناوری یکپارچه جدید در انرژی بابرنامه ریزی براساس عدم قطعیت

ترجمه مقاله مدیریت ریسکمالی برای فناوری یکپارچه جدید در انرژی بابرنامه ریزی براساس عدم قطعیت

مدیریت ریسکمالی برای فناوری یکپارچه جدید در انرژی بابرنامه ریزی براساس عدم قطعیت

چکیده:

در این مقاله یک روش جدید پیشنهادی شامل مدیریت ریسک مالی در چهارچوب برنامه نویسی دومرحله ای تصادفی برای برنامه ریزی انرژی با عدم قطعیت در تقاضا  و قیمت سوخت ارائه شده است. فرمولاسیون برنامه ریزی خطی براساس اعداد صحیح مختلط بایک حالت تصادفی دو مرحله ای به عنوان یک مدل برنامه نویسی در نظر گرفته شده است که به منظور محاسبه پارامترهای تصادفی احتمالاتی گسسته و توزیع محدود می باشد. این یک مطالعه موردی با تمرکز بر برنامه ریزی تامین ظرفیت برای تقاضای برق پیش بینی شده برای ناوگان ایستگاه های تولید برق به کار گرفته شده است. که متعلق به اداره تولید برق آنتاریو(OPG) می باشد. هدف از ارائه این مدل ،بررسی ریاضیاتی برای به حداقل رساندن هزینه ها در رابطه با محدودیت های زیست محیطی است. مورد مطالعه با درنظر گرفتن فناوری های موجود مورد بررسی قرار گرفته و همچنین با توجه به ادغام فناوری های جدید است که کمک به رسیدن به مقادیر پایین کربن را در آلودگی های زیستی را در دستور کار دارد.

کلمات کلیدی: مدیریت ریسک مالی،برنامه ریزی انرژی،بهینه سازی،یکپارچه سازی فناوری های جدید

1-مقدمه

مدل های ریاضی در ترکیب مدیریت ریسک مالی قادر می سازد تصمیم گیرندگان محاسبه عدم قطعیت در ارزیابی و مقایسه گزینه ها را داشته باشند. این فرمول کمک می کند تا تصمیم گیری برای به حداکثر رساندن سود مورد انتظار بوجود آید و در همان زمان خطراتمالی در هر سطح سود به حداقل برسد. برنامه نویسی تصادفی یک چهارچوب برای مدلسازی مسائل بهینه سازی است که شامل عدم اطمینان می شود. این به طور گسترده در مدل های برنامه نویسی برنامه های خطی دو مرحله ای استفاده می شود. در برنامه نویسی دو مرحله ای،عدم قطعیت  از طریق یک تعداد متناهی از سناریوهای مدل به صورت مستقل می باشد. سناریوها به صورت تصادفی نمونه گرفته و احتمال توزیع از پارامترها به طور نامشخص می باشد که توسط باربارا توضیح داده شده است. پارامترهای معمولی نامشخص شامل قیمت مواد خام ،خواسته های بازار،پارامترهای فرایند،نرخ بهره و ... است که توانایی اقدام اصلاحی پس از یک واقعه تصادفی در این مشخصات در نظر گرفته شده است. در مرحله برنامه ریزی،تصمیم گیری قبل از برخی از رویدادهای تصادفی گرفته می شود. و یا می تواند به صورت نامشخص شناخته شده باشد. تصمیم گیری تنها پس از داده های نامشخص شناخته شده به وجود می آید . برنامه نویسی تصادفی با روش های مختلفی برای مقابله با عدم قطعیت مانند بهینه سازی و شانس محدود آغاز شده و برنامه نویسی فازی و روش انعطاف پذیری طراحی می شود. برخی از مراجع در برنامه نویسی دو مرحله ای شامل کتاب هایی است که در منابع به آنها اشاره شده است. مدل های تصادفی به تازگی توسعه یافته اند که شامل عدم اطمینان بوده و ریسک مالی را گسترش می دهد تا اثر قیمت گذاری دران مشخص شود. اجرای برنامه نویسی الگوریتم تصادفی بدون ارزیابی تاثیر برق و کاهش مونواکسید کربن در برنامه ریزی هایی در بخش برق تحت چندین عدم قطعیت بوده است.کولتساکلیس و همکارانش از برنامه ریزی عدد صحیح مختلط برای تعیین برنامه ریزی بهینه از یک سیستم تولید برق استفاده نموده اند که شامل فناوری و انتخاب سوخت و تخصیص مکانهایی برای پاسخگویی به تقاضای مورد نیاز بوده است. در حالی که رضایت در محدودیت انتشار گاز دی اکسید کربن لازم است. نفوذ دی اکسید کربن و همچنین پارامترهای دیگر در نتایج با استفاده از تجزیه و تحلیل بدست آمده است. زو  و همکارانش یک مدل ترکیبی ریاضی را در برنامه ریزی عدد صحیح مختلط استفاده نموده اند که برای برنامه ریزی مطلوب از سیستم های انرژی منطقه شهری بوده است. نیازهای اقتصادی و روند مداوم آزادسازی قیمت های برق تحریکی برای توسعه مدل های عامل بوده  وتکنیک های بهینه سازی ریاضی به طور موثر به این مسئله رسیدگی می کند که در رابطه با تجارت برق و عدم قطعیت آن می باشد. ایچورن و ورمیش یک مدل بهینه سازی را برای میانگین در معرض خطر بودن را ارائه نمودند که حداکثر درآمد و حداقل ریسک مالی را داشته است. متغیرهایی که رفتار تصادفی را در مدل نشان داده اند،از طریق عدم اطمینان از تقاضای برق با قیمت های فعلی و آینده بوده است. آزارون و همکارانش پیشنهاد یک روش را برای طراحی زنجیره تامین با توجه به عدم قطعیت آن را ارائه نمودند . 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید